Tabără ACT 2023

Vremea de afară ne îmbie să ne facem planuri și printre vacanțe, seri târzii în oraș, vă propunem să vă treceți în calendar Tabăra ACT 2023, care se va desfășura în perioada 6-10 SEPTEMBRIE, în Localitatea Bran, la Pensiunea Mama Cozonacilor.


Ne-am propus ca ediția aceasta să fie o continuare a demersului asociației noastre de a fi parte din bine, căci credem că atunci când lucrezi mai bine cu tine, lucrezi mai bine cu ceilalți. Așadar toate activitățile de anul acesta se vor desfășura sub umbrela: AI GRIJĂ DE TERAPEUTUL DIN TINE.


Este o invitație pe care v-o facem încă de pe acum.


Așa cum v-am obișnuit deja, tabăra se adresează atât psihologilor, psihoterapeuților, medicilor psihiatri, cât și tuturor celorlalte categorii de specialiști din domeniul sănătății mintale.

În cadrul taberei vom avea 2 programe care se vor desfășura în paralel- Start ACT pentru începători și Progres ACT pentru intermediari & avansați.
Dacă nu vă este ușor să vă plasați într-una dintre cele două, avem noi un mic formular care vă va ajuta!

Grupul pentru începători – Start ACT
Dacă ești la început de drum în ACT, workshop-urile acestui program, concepute pentru a stabili baza teoretică și practică, sunt potrivite pentru tine. Vom prezenta aspecte teoretice legate de ACT, RFT & CBS și vom exersa abilitățile inițiale de care ai nevoie în terapie. Experiența anterioară cu ACT nu este necesară, însă este binevenită.

Traineri Start ACT: Vlad Ionescu, Ioana Ivan, Silvia Nicolescu, Krisztina Szabo.


Grupul pentru intermediari & avansați – Progres ACT
Dacă ai experiență, ai mai participat la evenimentele asociației, lucrezi consecvent cu ACT, îți dedicăm o serie de activități necesare rafinării acestui model terapeutic.

Traineri Progres ACT: Amfiana Botez, Robertina Ciobanu, Mădălina Costin, Eugen Secară, Cristina Șandru.


Așadar, fie că faceți primii pași în ACT și vreți să înțelegeți fundamentele teoretice ale abordării contextual-comportamentale și cum vă ajută faimosul hexaflex să vă ghidați clienții spre o viața care să îi împlinească, fie că deja includeți ACT în practica voastră și vreți să vă rafinați abilitatea de a face conceptualizări bazate pe procese, de a lucra experiențial și de a folosi relația terapeutică în slujba clientului, tabăra este mediul potrivit.


Dincolo de modelele și abilitățile pe care le veți duce în cabinetele voastre, ne dorim ca în aceste zile petrecute împreună să creăm contexte în care să ne înțelegem unii cu alții în acel fel care ne hrănește și ne împlinește și, pentru că viața cu sens și viața plăcută merg mână în mână, să râdem copios și copilăros împreună, așa că am pregătit câteva activități care sperăm că se vor transforma în amintiri care să vă stârnească un zâmbet de fiecare dată când vă vizitează.

Program
Te așteptăm miercuri seara, 6 Septembrie 2023, începînd cu ora 18:00, la deschiderea Taberei de ACT. În primă instanță vom socializa, ne vom cunoate și ne vom pregăti terenul de auto- cunoaștere prin care vom trece împreună în cele 4 zile pline. Atelierele se vor desfășura de joi dimineața până duminică la prânz.

Formatorii sunt membrii Asociației Terapiei Acceptării și Angajamentului: Amfiana Botez, Robertina Ciobanu, Mădălina Costin, Vlad Ionescu, Ioana Ivan, Alexandra Minghiuș, Silvia Nicolescu, Eugen Secară, Krisztina Szabo și Cristina Șandru.


Găsiți mai multe detalii despre fiecare în parte în rubrica #meetthetrainers pe pagina de Facebook a asociației.

Informații despre înscriere
Eveniment areditat COPSI, 24 de credite
Data: 6-10 Septembrie 2023


Locație: Pensiunea Mama Cozonacilor, Șimon, Bran, Jud. Brașov – pensiune completă
Număr de locuri disponibile: 30
Costuri – Există 2 variante de cazare – corpul A e mai nou, corpul B e mai vechi, dar cu toate dotările.


Pentru practicieni aflați între 0-3 ani de experiență:
Corp A: camera single: 2650 RON
             camera dublă: 2050 RON
Corp B: camera single: 2050 RON
              camera dublă: 1700 RON


Pentru practicieni aflați la 3+ ani experiență:
Corp A: camera single: 3150 RON
             camera dublă: 2550 RON
Corp B: camera single: 2550 RON
              camera dublă: 2200 RON


Prețul include pensiune completă (cazarea și 3 mese/zi) și costul atelierelor.


Localizare și transport
Vom fi cazați la Pensiunea Mama Cozonacilor din satul Șimon, Bran, Județul Brașov. La cerere, gazdele ne vor pregăti meniuri vegane, vegetariene sau pot elimina alergeni alimentari.

Satul Șimon este la aproximativ 190 km distanță de București, (3h cu mașina) și 320 km de Cluj Napoca ( 4h 30 cu mașina). Accesul cu mașina personală este relativ facil, satul aflându-se la 5 km distanță de Drumul Național 73 (DN73).Pentru cei care vor folosi alte mijloace de transport, la cerere, vă vom pune la dispoziție o mașină care să vă aducă la pensiune, de la Gara din Brașov, spre exemplu. De asemenea, ne vom strădui să ne grupăm în mașini astfel încît călătoria să fie cît mai facilă.


Procedura de înscrieri
Data limită înscriere: 15 August – avans 50% din sumă, 31 August – diferența.
Pentru înscrieri te rugăm să completezi formularul de mai jos și să faci plata în contul asociației. Trimite-ne dovada plății pe adresa acbs.romania@gmail.com. Vei primi o confirmare pe email și vom mai discuta detalii legat de organizare.


Formular înscriere


Taxele se pot plati în 2 tranșe prin OP în contul asociației. Contribuie și tu la dezvoltarea activităților ACT România donând orice sumă peste taxa taberei și susține asociația în
demersurile ei de a fi parte din bine. Îți mulțumim în avans! 


Date pentru plată:
IBAN Beneficiar: RO61INGB0000999910825595
Asociatia de Terapie a Acceptarii
ING Bank Bucuresti Centrala
CIF: 42851770
Adresa: Drm Taberei, nr. 25, sector 6, Bucuresti


Locul în tabără este asigurat după achitarea avansului. Factura va fi trimisă după achitarea
întregii sume. Dacă ai nevoie de factură și pentru avans, solicită-ne asta la adresa de mail
menționată mai sus.
Pentru a ne putea organiza mai bine, avem nevoie să știm din timp care va fi componența
grupelor, astfel încât data limită până la care poți renunța iar contribuția să îți fie restituită va fi 15 August. După această dată, restituirea avansului este posibilă doar dacă vei găsi înlocuitor.

Recapitulare:
Tu ce zodie ești în ACT? � Începător/intermediar sau avansat?
Află aici: https://forms.gle/HEfpnBqZ2ZpEJ3fcA
Link pentru înscrieri (google forms):  https://forms.gle/uCvZEWqWKjiQozwr7


Mai multe informații și costuri (link în site) :
Ți-am pregătit surprize! Le vom dezvlălui pe pagina de Facebook a evenimentului:
https://fb.me/e/2f4My83Rz
Ne găsiți pe Facebook https://www.facebook.com/acbsromania/ și pe Instagram:
https://www.instagram.com/act.romania/


Așteptăm cu drag întrebările și solicitările voastre.

Ne vedem în toamnă! <3