Învață să înoți în RFT

A Contextual Behavioral Science Guide to Relational Frame Theory and Self Understanding

UPDATE

⌛️Așa cum știți, în zilele de 23 și 24 martie, vă dăm întîlnire la workshop-ul ”Învață să înoți în RFT” împreună cu Louise McHugh. La finalul celor două zile ne propunem să fi plecat cu o mai bună înțelegere a Teoriei cadrului relațional sau pe scurt: RFT.

❗️Evenimentul se va desfășura în REGIM HIBRID (vă veți putea conecta și online la părțile ”global”, prezentarea teoretică a conceptelor, urmînd ca zona de ”pair work” să aibă intimitatea de rigoare).
Ne bucurăm nespus că în felul acesta am putut răspunde solicitărilor voastre, căci gîndul la acest workshop ne încălzește inimile și sperăm că și pe ale voastre acum mai mult cu această opțiune.

Am extins și numărul de locuri disponibile în sală, de la 30 la 70, și vă mulțumim, pe această cale, căci imboldul de DREAM BIG a venit de la COMUNITATE! Așa că este real, se întîmplă! O avem pe Louise McHugh în carne și oase la Cluj, pe 23-24 Martie 2024.

❗️❗️ Early Bird-ul (7 decembrie-31 ianuarie) s-a încheiat astăzi, însă ne-am gîndit să PRELUNGIM cu încă o săptămînă, dar fiind că ni s-a șoptit în cască cum că ianuarie a durat cît 6 luni. 🙂

Așadar, Early Bird (1 februarie – 7 februarie)
Studenţi – 700 RON
Practicieni în primii 3 ani de practică – 850 RON
Practicieni cu mai mult de 3 ani de practică – 1000 RON

Regular (7 februarie-29 februarie)
Studenţi – 800 RON
Practicieni în primii 3 ani de practică – 1000 RON
Practicieni cu mai mult de 3 ani de practica-1200 RON

Louise și-a terminat doctoratul la Universitatea Națională din Irlanda Maynooth în 2004. După studiile doctorale, a devenit lector la Universitatea Swansea (Marea Britanie) în perioada 2004-2011. A început să lucreze la University College Dublin în 2012, unde în prezent este profesor. Cercetările ei sunt în domeniul științei comportamentale contextuale și este membru al Asociației pentru Știința Comportamentală Contextuală (ACBS). Ea este directorul academic pentru un MSc. în Intervenții bazate pe Mindfulness și Global Engagement Officer pentru Scoala de Psihologie.
În comunitate îi mai spunem și ”Mama RTF-ului” așa că bucuria e cu atît mai mare să o avem alături! 🥰

Vă așteptăm să trăim această experiență împreună!
Cluj, 23-24 Martie 2024


Poate cele mai importante aspecte ale psihologiei umane sunt abilitatea de a te înțelege pe tine și de a înțelege perspectiva celorlalți. Acest atelier își propune să îmbunătățească abilitățile terapeuților ai căror clienți se confruntă cu o imagine de sine negativă, au un sentiment de sine subdezvoltat, nu sunt foarte conștienți se sine sau nu se cunosc foarte bine, nu au capacitatea de a înțelege perspectiva altora sau de a înțelege cum gândesc și simt ceilalți sau au empatie subdezvoltată.
Pornind de la o introducere în Teoria Cadrelor Relaționale (Relational Frame Theory/ RFT – teoria limbajului și a cunoașterii care stă la baza ACT), Ph.D. Louise McHugh va oferi o conceptualizare asupra modului în care se dezvoltă sentimentul nostru de sine, din copilărie până la vârsta adultă, și asupra modului în care acest proces poate lua o cale dezadaptativă.
Acest eveniment conține și o parte practică, și va lega procesele RFT de cele din ACT și va ghida participanții să dezvolte intervenții personalizate ACT pentru a ținti problemele problemele specifice legate de sine ale clienților lor.

♦️ În urma acestui atelier, veți putea să:
1. Folosiți RFT pentru a vă îmbunătăți practica clinică
2. Creați exerciții ACT susținute de principiile RFT
3. Aplicați principiile RFT pentru a dezvolta empatia, compasiunea și flexibilitatea perspectivei.

♦️ Louise McHugh, Ph.D., este profesoară de psihologie la University College Dublin. Este expert mondial în știința comportamentală contextuală (CBS) și Terapia prin Acceptare și Angajament (ACT). A publicat peste 100 de lucrări în domeniu, munca ei fiind apreciată și finanțată atât national, cât și internațional, de către instituții precum Consiliul de Cercetare Irlandez, Consiliul de Cercetare în Sănătate, FP7, Academia Britanică, ESRC și Leverhulme Trust. Ea este membră a Asociației pentru Știința Comportamental Contextuală din 2014 și directoarea laboratorului UCD CBS. Ea coordonează proiecte de cercetare dedicate persoanelor care se confruntă cu lipsa căminului, celor care își tratează dependența de fumat, precum și pacienților cu boală inflamatorie intestinală. Cea mai recentă carte a Prof. McHugh este ,,A Contextual Behavioral Guide to the Self”.

♦️ Când: 23 și 24 martie 2024, între orele 9-17
♦️ Unde: Cluj-Napoca (locația exactă va fi anunțată ulterior)
♦️ Credite COPSI: 16 credite

♦️ Cost:
Early Bird (7 decembrie-31 ianuare)
Studenţi – 700 RON
Practicieni în primii 3 ani de practică – 850 RON
Practicieni cu mai mult de 3 ani de practică – 1000 RON

Regular (1 februarie-29 februarie)
Studenţi – 800 RON
Practicieni în primii 3 ani de practică – 1000 RON
Practicieni cu mai mult de 3 ani de practica-1200 RON

♦️ Atenție! Atelierul se va desfășura în limba engleză. Nu va exista interpret sau traducător.

♦️ Înscriere: https://forms.gle/zbqYNxj11sXZ8A8EA