Învață să înoți în ACT, ediția a 6a

Am plănuit aceste zile pentru a le oferi practicienilor din București șansa de a-și exersa și dezvolta abilitățile specifice de ACT. Am construit activitățile din aceste zile având în minte dificultățile de a lucra singuri, în cabinet, deseori într-un mediu în care feedbackul e fie sărac, fie neconstructiv.

În cadrul acestei ediții ne vom concentra asupra procesului continuu de construire a sinelui. În cadrul acestor 3 zile vei învăța
• Cum să facilitezi un sentiment de sine mai flexibil, chiar și fără a le explica clienților tăi despre temutul sine ca si context
• Cum să facilitezi dezlipirea de concepte limitante de sine și identitate și cum să îți ajuți clienții să își dezvolte un sine flexibil
• Cum sa observi oportunități în cabinet care deschid ușa aplecării asupra sinelui în cadrul tuturor proceselor din ACT
• Cum sa dezvolți o abordare sensibilă și grijuluie asupra construirii continue a sinelui – atât în cazul clienților noștrii, cât și în cazul nostru.

Am gândit aceste întâlniri ca o șansă de a învăța lucrând împreună cu terapeuți cu experiență și interese similare. Am simțit acest eveniment ca o explorare, ca o călătorie pe un drum necunoscut alături de o gașcă de încredere.

Ne-ar face mare plăcere să lucrezi alături de noi, să petrecem câteva zile pe tărâmul flexibilității psihologice și să ne întoarcem cu ceva prețios de acolo, ceva pe care să îl porți cu tine mai departe în practica ta.

Concret, vom petrece 16 ore trecând prin jocuri de rol, sesiuni de feedback și exerciții care or să ne provoace pe toți. La sfârșitul celor trei zile, sperăm ca experiența să însemne mai mult decât suma părților. Te așteptăm cu curiozitate!

Despre traineri: Silvia Nicolescu și Vlad Ionescu sunt psihoterapeuți, membrii fondatori ai Filialei ACBS România și ai Asociației de Terapie a Acceptării și Angajamentului.

Înscriere:
Program: Ziua 1, 24 noiembrie 17.00 – 20.00
Ziua 2, 25 noiembrie, 10.00 – 18.00.
Ziua 3, 26 noiembrie, 10.00 – 15.00
Locație: Dragoș Vodă nr 15., București
Credite COPSI: 16
Număr locuri: 12

Precondiție participare:
– psihoterapeut acreditat de COPSI, indiferent de paradigma de formare sau de treapta de acreditare.
– cunoașterea prealabilă a modelului ACT. În cadrul acestor întâlniri modelul teoretic ACT nu va fi predat, este un grup dedicat exclusiv practicii.

– nivel de practică în ACT: intermediar/avansata
– disponibilitatea a lucra în grupuri de 3 persoane, de a participa activ în jocuri de rol.


Costuri: 800 ron (poate fi plătită în 2 tranșe, avans minim 300 ron)
Data limită înscriere: 10 noiembrie

Înscriere: https://forms.gle/8BF9S76EkacpG68w9