Introducere în mindfulness vestic (meditația autogenă) și procesele ACT

Frumusețea ACT-ului constă în faptul că poate fi privit din diferite perspective, iar cum noi avem o formare de bază într-o școală care folosește meditația autogenă, totodată având și training în buddhism am observat tot mai multe paralele între cum se folosește mindfulness atât în ACT cât și în meditația autogenă, astfel că vă invităm la un workshop în care să detaliem aceste paralele și de ce considerăm că acestea sunt importante în practica noastră profesională și personală.

Workshopul va fi cu focusul pe exerciții practice, experientiale, cu aspecte teoretice introductive în cadrul căruia vă puteți însuși tehnicile din meditația autogenă (western mindfulness).
Vom parcurge pe scurt, un mic istoric al mindfulness-ului, ce este meditația autogenă și cum acestea își găsesc locul în procesele de mindfulness din ACT (contactarea momentului prezent, sinele context/observator, defuzinea și acceptarea).

Durata workshopului este de 8 ore împărțite în două etape: 4 ore sâmbătă, 4 ore duminică în intervalul orar 11:00-15:00.
Date: 26-27 Noiembrie
Locație: Studio Savoya, str. Eugeniu de Savoya nr.1, Timișoara
Credite COPSI: 8
Cost: early bird 450 până în data 20 noiembrie, 550 după aceasta dată (rezervarea locului se va face după confirmarea plății)
Dată limită înscriere: 25 noiembrie inclusiv

Program:
Sâmbătă, 26 noiembrie – 11:00-15:00
– scurt istoric al mindfulness-ului
– introducere în meditația autogenă (western mindfulness)
– primele exerciții aferente meditației autogene: ancorarea în lume
– paralele cu modelul ACT

Duminică, 27 noiembrie – 11:00-15:00
– focus intens pe exercițiile experiențiale
– continuăm exercițiile meditației autogene: ancorarea în corp
– paralele cu modelul ACT

Traineri:
Raluca Dumitrache – psihoterapeut în psihoterapia prin relaxare și simboluri, terapeut ACT, cu experiență de 10 în diferite forme de meditație membru ATAA și ACBS internațional.

Ștefan Kruk – psihoterapeut în psihoterapia prin relaxare și simboluri, psihoterapeut ACT, pasionat de psihologia arhetipală dezvoltată de James Hillman și Thomas Moore; cu o experiență de 14 ani în diferite forme de meditație. De asemenea membru ATAA si ACBS internațional.

Modalitatea de înscriere & plată
Vă rugăm să completați acest formular de înscriere:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdZhyVL4fk…/viewform…

Apoi puteți face plata în contul deschis pe numele Asociației Terapiei Acceptării și Angajamentului, iar pe urmă să ne trimiteți OPul pe acbs.romania@gmail.com. Veți primi de la noi o confirmare a rezervării locului în câteva zile.
IBAN Beneficiar: RO61INGB0000999910825595
ING Bank Bucuresti Centrala
CIF: 42851770
Adresa: Drm Taberei, nr. 25, sector 6, București.
Important! Pentru a ne putea organiza mai bine, avem nevoie să știm din timp care va fi componența grupului, astfel încât data limită până la care puteți renunța iar contribuția să va fie restituită va fi 20 noiembrie.